Beépített szekrény készítés

Beépített szekrény készítése Budapest területén és vonzáskörzetében

A beépített szekrények napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek, mert általuk ki lehet használni az egyébként haszontalannak tűnő helyeket.

Mit kell figyelembe venni beépített szekrény tervezésekor?

  • helyigény, mit szeretnénk tárolni a szekrényben?
  • ha kifelé nyílik majd az ajtaja, akkor legyen még elegendő hely előtte úgy, hogy ha kinyitjuk, akkor még elé tudjunk állni
  • ha tolóajtót tervezünk, akkor az ajtók csúsztatásához szükséges sínek kb. 8-10 centimétert elvesznek a tárolóhelyből
  • polctávolság: normál (35-40 cm), vállfa (1 méter), kabátok (kb. 1,5 m) -> ezeket a méreteket kell összeadni a teljes szekrénybelső elképzelésekor

Miből készül, mennyibe kerül a beépített szekrény?

Szekrényt fából készítünk, de lehetnek olyan kiegészítők, amelyek nagy mértékben befolyásolhatják az anyagköltség végösszegét. Ilyenek lehetnek pl. tükör, üveg, tapéta. Ezen kívül számít a fiókok, polcok, akasztóhelyek, fogasok stb. száma.

Mi hívei vagyunk az egyedi igényeknek való pontos megfelelésnek, ezért árat mindig csak a konkrét elképzelés alapján megtervezett és elfogadott szekrény ismeretében szoktunk mondani. Így elkerülhetők a “Ó, én kevesebbre számítottam!”, “A múltkor nem ennyiről beszéltünk…” típusú meglepetések, és korrektebb a munkavégzés.

Hogy nézzen ki a beépített szekrényünk?

Vannak, akiknek egyáltalán nincs ötletük, hogy hogyan nézzen ki a leendő beépített szekrényük, így kiragadtunk néhány korábbi munkát. A képeken az is látszik, hogy nem csak szekrényt lehet beépíteni, vannak más, kreatív megoldások is, amivel feldobhatjuk a lakásunkat. A konkrét lakás láttán mi is jobban tudunk ötletelni.

A képekre kattintva lehet nagyítani.

Beépített szekrény szerelése

A beépített szekrény szerelésénél nagyon precízen kell dolgoznunk, mert az se jó, ha túl nagy hely marad a fal és a szekrényelem között, de nyilvánvalóan annak sem örülnénk, ha esetleg nem férnének be a leszabott elemek.

Mi leginkább hálószobába, tetőtérbe, esetleg gyerekszobába javasoljuk a beépítését.